28 Aralık 2012 Cuma

Doğal Şekilde Nasıl Hızlı Kilo Verilir?

Kilo vermek için yoğun çabalar içine gireriz, birçok diyet ve uygulamayı sürekli olarak yapmaya çalışırız. Evet, kilo vermek zorlu bir başlangıçtır. Çoğu zaman sağlıklı ve doğal yollar ile başka insanların nasıl kilo verdiğini düşünürüz ve tartışırız.
Kilo vermenin en sağlıklı ve doğal yolu zayıflama hapları kullanmadan yapılan diyetlerdir.
Elbette bu diyetlerin sonucunda kalıcı kilo kayıpları yaşayabilmek mümkün olabilmektedir. Doğal denildiğinde aklınızda bazı düşünceler canlanabilir. Bunlardan bir tanesini mutlaka protein içeren besinlerin oluşturması gerekmektedir.
Sabah kahvaltıları için protein ağırlıklı bir beslenme biçimi idealdir. Haşlanmış yumurta yağsız peynir ve süt bir ya da iki dilim kepekli ekmek ile desteklendiğinde muhteşem bir kahvaltı oluşturabilir. Öğünlerin artırılması tok kalmak için uygulanan bir değişikliktir.
İdeal öğün sayısı hızlı kilo vermek isteyenler için 6’dır.

Meyve ve sebzeler kilo verme sürecinde önemli bir yere sahiptir. Doğal kelimesini en iyi tanımlayan beslenme biçimlerinden bir tanesidir meyve sebzeler. Mevsime göre taze meyve ve sebze tüketmek oldukça yararlıdır. Semizotu, ıspanak gerek vitamin açısından gerekse sağlık açısından oldukça faydalı besinlerdir. Elbette sadece yemek şeklinin değiştirilmesi kilo vermek için yeterli değildir. Spor başlıca etkendir. Sporsuz yapılan diyetlerin başarıya ulaşması oldukça zor olabilmektedir. Günde en az 20 dakikalık bir spor yapılması tavsiye edilmektedir. Yine aynı zamanda bol miktarda su içerek hızlı kilo verebilirsiniz.

14 Aralık 2012 Cuma

Nasıl Kilo Verilir ?

Doğru kilo verme temel yolu bilinçli bir şekilde beslenmektir. Bir çok besin çeşidini dengeli olarak tüketmediğimizden dolayı vücut isyan eder ve bazı bölgelerde genişleme yapar. Bu da bizim kilolu bedene sahip olmamızı sağlar. Sonuç olarak kilo verme döngüsünün içinde buluruz kendimizi ve genç yaştan başlayarak hayatımız boyunca peşimizi bırakmayan işkence haline dönüşür. O yüzden kilo vermek sağlıklı bir bedene sahip, aynı zamanda da estetik açıdanda hoş görünmektir.
Bir diyetisyenin kontrolüyle bilinçli olarak kilo vermesi gerektiğinin altını çiziyorlar.Tek tip diyetlere kesinlikle itibar etmeyin. Aslında son zamanlarda kişiye özel zayıflama programı kabul edilmektedir. Çünkü her bedenin alması gereken protein, vitaminler ve karbonhidratlar farlıdır. O kadar çok faktör var ki zayıflama gerçeğinde .
HAREKET ETMEK ŞART
Eğer yaşantımıza sağlıklı devam etmek istiyorsak kesinlikle  doğru beslenme ve düzenli olarak  egzersiz uygulamaları yapmamız şart. Kilo vermenin en kolay yolu hareket etmekten geçer.
Herkes kendi metabolizmasına uygun olanı seçmeli onlarca bedene göre onlarca zayıflama yöntemi mevcut.

12 Kasım 2012 Pazartesi

Bölgesel zayıflama için rejim tavsiyeleri

Bölgesel zayıflama için rejim tavsiyeleri


Bölgesel zayıflamaBölgesel kilo problemleri yediklerinizle çok ilişkili olup tembellikle en üst seviyelere çıkmaktadır. Karnınızda ve basen çevrenizde yağlanmalar söz konusu ise öncelikle kanınızdaki şekeri hızla yükselten gıdalar dediğimiz basit çaya konulan şekerler veya misafirliğe gittiğiniz zamanlarda ikram edilen misafir şekerlerinden uzak durmalısınız. 
Yine aynı şekilde sinsi olan meyveler muz, incir, üzüm, kavun, hurma gibi meyvelerden yine patates, havuç, mısır, bezelye, pancar gibi sebzelerden  yine makarna, un, pizza gibi hamur işlerinden ve en önemlisi tatlılardan uzak durmanız gerekiyor.
Diyetisyen Berrin YİĞİT‘e göre rafine yağlar diye adlandırılan fastfood ‘da kullanılan bisküvilerin içlerinde olan daha yağlı kızartmalarda kullanılan ve doymuş  yağ oranı yüksek olan yağlar kesinlikle bölgesel karın ve göbek problemi olan kişilerin uzak durması gereken gruptur.
Öte yandan bu yağlanmayı arttıran dolaşımın bozulması da çok büyük problemdir, ötem yapmanız. Tuzlu yiyecekleri de kesmeli, ama tuzu kesince tatsız tuzsuz mu yiyeceğiz diyenler için extra yemeğin üstüne tuz ekmemiz yeterlidir.  Yemek pişirirken 1 tatlı kaşığı tuzun bir zararı olmaz, fakat yeter ki yemek yeme esnasında üzerine eklemeyiniz.
Kalçalarım var daha bir armut tipi yağlanıyor ‘um diyenler için orda ki problem tamamen vücut yapınızla alakalı olup genetik bir problemedir. Çünkü genelde normal insanlar karna yağ almaktadır.  Basen problemi olan bayanların en güzel dikkat etmesi gereken husus yeterli ve dengeli beslenmesidir. Çünkü çok inatçı olmayacaktır o bölgedeki yağlanma siz kilo verdikçe zaten nerede yağ fazla ise oradan gidecektir.
En önemlisi egzersizi unutmayın, yani günlük yaptığınız bisiklet sürme, yürüyüş, yüzme gibi kardio aktiviteler yetmez, mutlaka o bölgelere local hareketleri de arttırmamız gerekir.  Bunları düzenli yapmanız gerekir 1 ay 3 ay değil hayat prensibi haline getirmelisiniz. Ben ne yaparsam yapayım zayıflayamıyorum mantığından kendinizi uzak tutarak azimli ve kararlı bir şekilde olursanız zayıflama için hiç bir probleminiz kalmayacaktır. Zayıflamayı anı kurtarma olarak değilde yaşam anlayışınız olarak benimserseniz ve yediklerinize dikkat ederseniz sağlıklı ve zayıf bir yaşam sürersiniz.

5 Kasım 2012 Pazartesi

Sigara sonrası neden kilo alıyoruz

Sigara sonrası neden kilo alıyoruz



sigara icmeyin Sigara sonrası neden kilo alıyoruz
Sigarayı bırakmak istemenize rağmen kilo almaktan mı korkuyorsunuz? Telaşlanmayın… Özel diyet mönüsüyle kilonuzu sabit tutarak, hatta zayıflayarak bu kötü alışkanlığınızdan kurtulmanız mümkün
Ülkemizde sigaranın kapalı ilanlarda içilmesinin yasak olduğu şu günlerde, sigarayı bırakmak sizin için çok büyük bir fırsat. Oysa birçok kişinin kafasında ‘sigarayı bırakanlar kilo alır’ gibi olumsuz bir düşünce vardır. Başlarda birkaç kilo alınsa da, genel olarak sigarayı bırakırken kilo vermek mümkün.
Amerika’da yapılan bir araştırmaya göre, sigarayı bırakan erkeklerin a’i, kadınların ise Q’i sigarayı bıraktıktan sonra, bir ya da iki kilo alıyorlar. %23’ü ise kilo veriyor. ‘Önce zayıflayayım, sonra sigarayı bırakırım’ fikri çok doğru bir yaklaşım değil. En doğrusu, sigarayı bırakmaya niyet eden kişinin sigarayı bırakmadan önce beslenme alışkanlıklarını gözden geçirmek üzere bir beslenme ve diyet uzmanı ile görüşmesi.
Neden kilo alınıyor?

Sigara bırakılınca nikotin sebebiyle metabolik hızda azalma yaşanabilir, buna engel olmak için düzenli bir egzersiz programına başlanarak tedbir alınabilir. Spor yapanların sigarayı bırakma başarısı yapılan çalışmalarda iki kat daha fazla bulunmuş.
Sigarayı bıraktığınızda kan şekerinizde düzensizlik oluşabilir ve canınız tatlı isteyebilir. Bunu önlemek için şekersiz çiklet çiğnemeyi, şeker ihtiyacınızı meyvelerden ya da taze sıkılmış meyve sularından karşılamayı deneyebilirsiniz. Ancak her 1 çay bardağı taze meyve suyunun yaklaşık 45 – 50 kalori içerdiğini de unutmayın.
Bu sebeple maden suyu ile karıştırmak iyi bir çözüm olabilir. Sigarayı bıraktıktan sonra kalorili içecekleri çok fazla içmeyin, genelde bu içecekler sigarayı hatırlatabilir, diğer yandan sigara bırakılınca sinirlilik ve gerginlik olabilir ve kafein ile bu huzursuzluğu arttırabilirsiniz.
Sigarayı bıraktıktan sonra…
Tat alma duyusunun artmasıyla yiyeceklerin tat ve kokusu daha iyi hissedilir. Sigarayı bırakan kişi tütünden aldığı damak zevkini yiyeceklerden almaya yönelir. Sigara genelde iştahı kapar. Sigara bırakılınca iştah açılabilir. Genelde sigara yemeğin bitiş sinyalidir.
Kalabalık ve uzun sohbetlerin olduğu ortamda kişi yemek yemeye sürekli devam edebilir ve eskiye oranla daha fazla yiyecek tüketir. Bu durumda diş fırçalamak veya naneli şeker ile yemeği sonlandırmak çözüm olabilir. Öğün aralarında acıktıkça, taze sebzelerden (marul, domates gibi) salatalar hazırlayarak, yağsız tüketebilirsiniz.
Sos olarak yağsız soslar, yoğurt ve limon kullanılabilir. Hem tokluk hissi verecektir hem de eksik beslenmiş olduğunuzu düşünerek biraz daha açığı kapatmaya yönelik beslenmiş olacaksınız.
Daha sık meyve tüketin
Daha önce böyle bir alışkanlığınız yoksa meyve salataları hazırlayıp bunu daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Şekeri bırakın. Tatlı ve çikolata tüketiminizi sınırlandırın. Nadiren kendinizi ödüllendirmek için sütlü veya meyveli hafif tatlılardan (kaymaksız ayva, kabak gibi) tüketmeye çalışın.
Kepekli ekmek tüketin. Hem daha çok tokluk hissi yaratacak, hem de B grubu vitaminlerle çok zengin olduğu için sağlıklı beslenme açısından faydalı olacaktır.
Öğün sayınızı artırın. Azar azar ve sık beslenin. Bir gün içinde 5- 6 öğünde beslenmek her zaman en iyisidir.
Sigarayı bırakan kişi büyük bir başarı gerçekleştirdiği için kendisini ödüllendirmek ister, eğer ödül olarak yüksek miktarda kalori içeren besinleri seçerse ve bu durum uzun sürer ise sağlıksız beslenme alışkanlığı oluşabilir.

SAĞLIKLI ZAYIFLAMA UZMANI

Zayıflamanın en önemli kriteri zayıflamaya hazır ve kararlı olmaktır. Diğer önemli konu ise sağlıklı zayıflamaktır.Çünkü sağlıklı zayıflama sağlanırsa verilen kilolar geri alınmaz.Şişmanlıkta saptanan şey insanın sinir sistemine bir virüs bulaşmış gibi oluyor . Bu virüs sizin kilo vermeniz için gerekli olan doğru beslenme ve hareket alışkanlıklarınızı olumsuz etkiliyor . Boşver şimdi yürüme sonra yürürsün, bu kek çok güzel 1 dilim daha ye gibi uyaranlar gönderiyor. Onun için ilk başta bu virüsleri silmek lazım. Ender Saraçtan sağlıklı zayıflama önerileri : Bitki çayları zayıflamaya karar verenlere destek olacak ve cesaret verecektir. Günde 2 – 3 fincan içilebilir. Mesela iştahınız çok fazlaysa ; ıhlamur çayı -
sindiriminiz zayıfsa ; zencefil çayı çok yiyorsanız ; adaçayı metabolizmayı canlandırmak için ; yeşil çay bağırsakları çalıştırmak için ; sinemaki çayı şekeriniz yüksekse ; kekik çayı gibi bitkisel çaylar tüketebilirsiniz. Haftada 3-4 gün 1.5 saat civarında orta sporlar mesela tempolu yürüyüş , hafif koşu , fitness , aerobik , yüzme vb. isteğe bağlı olarak yapılmalı.Ağır egzersiz ve spor yapılmamalıdır. Diyetlerde baharatlar çok önemlidir. Mesela zencefil yağları yakar , zerdeçal karaciğerden toksinleri attırır , biberiye antioksidandır , sarımsak zayıflamaya yardımcı olur. Bir de ayurveda tabletleri var bunlar yan etki oranı oldukça düşük , zayıflamaya yardımcı olan doğal preparatlardır. Bu tabletler ise metabolizmayı canlandırıyor , iştahın azalmasına katkıda bulunarak kişinin incelmesini sağlıyor.

18 Ekim 2012 Perşembe

Kilo kaybetmek için lida kullanın

Lida zayıflama kapsülüKilolarınızdan kolay bir şekilde kurtulmak için yöntem mi arıyorsunuz? Sizlere bu konuda başarı sağlamanız açısından lida zayıflama hapını kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Lida zayıflama hapı ile hiç bir şekilde sorun yaşamadan kilolarınıza veda edebilmeniz mümkündür. Oldukça yaygın bir şekilde kullanılan lida zayıflama hapı sizler içinde inanılmaz kilo verme etkileri gösterecek.

Orjinal zayıflama hapları arasında en başarılı ürün olarak bilinen lida zayıflama hapı kilo verebilmeniz için gerekli olan muhteşem bir formüle sahiptir.

 Eğer sizde kilo vermek için lida zayıflama hapını kullanmak istiyorsanız lidazayiflamahapi.us sitesini tercih edebilirsiniz. Bu siteden lida kullananlar tarafından yazılmış yorumları da okuyabilirsiniz.

18 Eylül 2012 Salı

Bitkisel tabletler yaşamı dengeliyor


Son zamanlarda büyük bir kullanıcı kitlesi tarafından tercih edilen bitkisel tabletler her geçen gün kitlesini genişletiyor, Orjinal bitkisel tabletlerpopülerleşiyor. Bitkisel tabletler uzmanlar tarafınca onaylanmış olan sadece kişilerin kendini sağlıklı bir hale getirmesi ve doğrultuda devam etmesi adına üretilmiş ürünlerdir. Doğal bir içeriğe sahip olduklarından kişinin düzenli, kurallara uygun bir kullanımı sonucu hiç bir risk yaratmamaktadır.

Artık bir çok kişi hastalıklarından, sağlık problemlerinden kurtulmak için ilaçları değil bu doğal ürünleri tercih ediyor. Bu bitkisel ürünler oldukça geniş bir yelpazeye sahip olduğu için hemen hemen her soruna yönelik ürün bulunduruyor. Kişiler bu şekilde sorunlarından kurtulup, hayata pürüzsüz bir şekilde devam edebiliyor.

Eğer sizlerde bünyenizi güçlendirmek, sağlık sorunlarından kurtulmak ve sorunları düzeltmek istiyorsanız orjinal bitkisel ürünleri tercih etmelisiniz. Orjinal bitkisel tabletleri bitkiseltabletler.net sitesinden temin edebilmeniz mümkün olacaktır.

5 Eylül 2012 Çarşamba

Tedaviyi hızlandırmak için isveç şurubu

Yavaş ilerlemekte olan bir tedavi süreci hem kişinin bünyesini zayıflatmakta hemde bir ihtimal olarak sağlık sorununun 
İsveç şurubudaha da kötü bir hal almasına neden olmaktadır. Bu sebeple tedavi sürecini mümkün olduğu kadar hızlandırmak gereklidir. Sizlere bu noktada isveç şurubukullanmanızı tavsiye ediyoruz. İsveç şurubu doğal, profesyonel bir içeriği olan muhteşem bir besin takviyesidir.
Sürülerek ya da direkt kullanımı sağlamanız mümkündür. Her şekilde sizlere yarar sağlayacak bu mükemmel ürün sadece tedavi hızlandırmakla kalmayacak ve çok daha sağlıklı bir yaşam sürmenizi mümkün hale getirmiş olacaktır. Eğer tedavi ya da herhangi bir konuda uzman bir yöntemden yardım almak istiyorsanız isveç şurubu doğru bir tercihtir.
İsveç şurubu besin takviyeleri arasında kendini kanıtlamış ve ilk sıralarda yer almayı başarmıştır. Sizlerde isveç şurubunu kullanın sağlıklı bir yaşamın tadını çıkarın. İsveç şurubuna güvenli bir şekilde sahip olmak için ise isvecsurubuzayiflama.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

15 Ağustos 2012 Çarşamba

Günlük Tuz Kullanımı

Lida yosun kapsülü alırken, günlük gereksinim, sofra tuzu olarak ortalama 6 gr civarındadır. Bu da 2 silme çay kaşığına eşittir. Tuz bazen çok faydalı, bazen çok zararlı bir besin kaynağıdır. Genel olarak tuzu ele aldığımızda, Lidayla tuzun metabolizma için mutlaka alınması gerekli bir mineral olduğunu görürüz. Tuzun kas ve sinirlerin çalışmasında görev alması bunun önemini fazlaca açığa çıkarır. Tuz besinlerde doğal olarak bulunur. Tuz alımının artması, vücutta su tutulması oranını artırır. Vücutta su tutulma oranının artması, kanın damar çeperine yaptığı basıncı artırır. Bu da tansiyonu yükseltir. Sonuçta kalp damar hastalıklarında artış gözlenir. Tuz, sodyumun klorla birleşimidir. Bizler için tehlikeli olan bu bileşikteki sodyum oranıdır. Standart sofra tuzlarında sodyum oranı yüzde 40 civarındadır. Yani 100 gr sofra tuzunun ortalama 40 gramı sodyumdur. Piyasada son zamanlarda değişik oranlarda sodyumu azaltılmış tuzları bulmak mümkün. Bu tuzlardaki sodyum oranı yüzde 0 ile yüzde 11 civarına kadar azaltılmıştır. Tercihinizi hastalığınızdan kısıtlama oranına göre yapabilirsiniz. Lida tableti ile sodyumu azaltılmış tuzların diğer bir yararı, sodyum yerine tuz tadı vermek için potasyum mineralinin kullanılmasıdır. Potasyumun vücutta artması, magnezyum oranının artmasına neden olur, bu artış da kasların gerilmesini engelleyerek tansiyonun düşmesine yol açar. Fazla potasyum vücuda zarar vermeden idrar yoluyla dışarı atılır.

9 Ağustos 2012 Perşembe

Obeziteden rx1 zayıflama hapı ile kurtulun


Çağımızın hastalığı olan obezite hastalığı her geçen gün daha büyük bir sorun olmuştur. Çünkü yanlış beslenme sonucu Rx1obezite hastası kişi sayısı da artmıştır. Obezite hastalığı kişilerin sağlığını olumsuz yönde etkilemektedir bu sebeple bu hastalıktan kısa bir süre içinde kurtulmak kişinin sağlığı açısından oldukça önemlidir. Sizlere bu noktada rx1 zayıflama hapını kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Rx1 zayıflama hapı sayesinde kısa bir süre içinde ideal kilonuza ulaşmanız mümkün hale gelmiş olacaktır.
Doğal rx1 içeriği sayesinde artık zayıflamak sizler içinde mümkün olacaktır. Obezite hastalığından kurtulmak için rx1 zayıflama hapı kullanmanız ön doğru tercih olacaktır. Çünkü rx1 zayıflama hapı hem kilolarınızı vermenizi sağlayacak hemde sağlıklı olmanıza olanak tanıyacaktır.
Eğer sizlerde obezite hastalığından kurtulup yaşamanızın geri kalanına sağlıklı bir şekilde devam etmek istiyorsanızrx1 zayıflama hapını kullanmanızı biz sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Rx1 zayıflama hapına sahip olmak istiyorsanız orjinalrx1.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu siteden gizli ve güvenli bir şekilde alışveriş gerçekleştirmeniz mümkündür. Tek yapmanız gereken düzenli bir rx1 kullanımıdır.

Ünlülerin sırrı fx15 zayıflama hapı


Neredeyse tüm bayanlar ünlüler gibi güzel vücut ölçülerine sahip olmak ister. Ünlüler gibi bir vücuda sahip olmakFx15genellikle kişilere imkansız gibi gözükse bile aslında bir hayli kolaydır. Bunun için tek yapmanız gereken şey fx15 zayıflama hapını kullanmak olacaktır. Fx15 zayıflama hapı kişileri zayıflatmak ve fit yapıya ulaştırmak için gerekli her şeye sahiptir.
Fx15 içeriği doğal bitki özlerinden meydana geldiği için sizlere hiç bir sağlık sorunu da çıkarmayacaktır. Kilo vermek ve istenilen ölçülere sahip olabilmek için bu ürünün kullanılması en mantıklı çözüm olacaktır. Ünlülerin sırrı olan fx15 zayıflama hapı mükemmel bir ürün olmakla beraber aynı zamanda sağlıklıdır da.
Düzenli bir şekilde kilo vermek ve fiziği güzelleştirmek için düzenli bir fx15 kullanımı yeterlidir. Bunun dışında hiç bir şeye gerek kalmayacaktır. Fx15 zayıflama hapını kullanmak sizlere istediğiniz sağlıklı yaşamı sunacaktır. Sizlerde bu kadar kolay bir şekilde kilo vermek istiyorsanız, fx15 zayıflama hapına sahip olmak istiyorsanız new-fx15.net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

8 Ağustos 2012 Çarşamba

Maurers hapı ile zayıflamak çok eğlenceli!


Siz hala zayıflamak için yorucu yöntemleri mi deniyorsunuz? Ya da zayıflamak için kolay ve etkili bir yöntem miMaurersarıyorsunuz? Öyle ise sizlere maurerszayıflama hapını şiddetle tavsiye etmekteyiz. Maurerszayıflama hapı sayesinde zayıflamak sizler için oldukça eğlenceli olacaktır. Maurers zayıflama hapını kullanmaya başladığınız ilk günden  itibaren zayıflamanın ne kadar kolay olduğunu görebilecek ve kullanıma büyük bir istek ile devam edeceksiniz.
Maures zayıflama hapı zayıflamanın en kolay hali olup aynı zamanda en sağlıklı şeklidir. Maurers zayıflama hapını kullanırken kendinize kısıtlama getirmenize gerek kalmayacaktır. İstediğiniz gibi yemek yiyebilir ya da istediğiniz gibi dinlenebilirsiniz. Düzenli bir maurers kullanımısağladığınız sürece  maurers zayıflama hapı ile zayıflamak bir hayli mümkündür.
Maurers zayıflama hapı güçlü ve doğal içeriği sayesinde sağlığınızı risk altında sokmayacak hatta kilolarınızı vermenizi sağlayarak daha sağlıklı olmanıza olanak tanıyacaktır. Eğer sizlerde bu kadar kolay bir şekilde zayıflamak istiyorsanız maurers zayıflama hapına sahip olmak için maurershapi.net sitesini ziyaret edebilir, maurers zayıflama hapını temin edebilirsiniz.

Sağlığınız için tercihiniz orjinal fx15 olmalı


Fx15 zayıflama hapının popüler olması ile piyasaya sahte fx15 zayıflama hapları daFx15sürülmüştür. Satışı oldukça yaygınlaşan sahte fx15 zayıflama hapları kişilerin sağlığını risk altına atmakta ve istenilen sonucu sağlamamaktadır. Bu sebeple orjinal fx15 zayıflama hapını kullanmak en doğru tercih olacaktı. Çünkü orjinal fx15 içeriği kullanıcı için hiç bir soruna sebebiyet vermemekte hatta tam aksine kişinin daha sağlıklı olmasını sağlamaktadır.
Sahte fx15 zayıflama haplarından alabileceğiniz tek etki sağlık problemi olacaktır. Unutmayın ki her şeyden önce sağlık gelmektedir. Daha ucuz fiyatlarla fx15 zayıflama hapına sahip olabilmek için sağlığınızı risk altına atmamalı, orjinal fx15 zayıflama hapını kullanmalısınız.
Orjinal fx15 zayıflama hapı sayesinde istediğiniz gibi zayıflamanız mümkündür. Sağlıklı ve kalıcı zayıflamanın tek sırrı düzenli fx15 kullanımı olarak bilinmektedir. Sizlerde sağlığını risk altına atmadan doğal bir yöntem ile bu kadar kolay bir şekilde zayıflamak istiyorsanız hemen fx15 zayıflama hapına sahip olmak için fx15zayiflama.org sitesini ziyaret edebilirsiniz.

7 Haziran 2012 Perşembe

Egzersiz En Az Diyet Kadar Önemli


1. Egzersiz, diyetin etkisini büyük ölçüde artırır.
Nasıl ki bir şirketin stoğunu azaltmanın yolu, ya üretimi azaltmak, ya da satışları artırmaksa, zayıflamak için de aynı prensip geçerlidir. Birbiriyle “eşit” önemde iki aracınız vardır: Ya gelen katkıyı azaltacaksınız -daha az miktarda veya daha az kalorili yiyeceksiniz- ya da harcamanızı artıracaksınız- daha çok hareket edip daha fazla kalori yakacaksınız. Tabii ki ideal olan, bu iki araçtan da faydalanmaktır. Rejim yaparken, ne kadar aktif olursanız ve ne kadar Lida sağlıklı zayıflama hapı kullanırsanız o kadar fazla zayıflarsınız.
2. Egzersiz, diyetten kaynaklanan tatminsizliği azaltır.
Ne kadar çok hareket edip kalori harcarsanız, kendinizi frenlemeye o kadar az ihtiyaç duyarsınız ve bu da daha az acı çekmenizi sağlar. Hastalarımdan biri açık sözlülüğüyle tanınan ünlü bir sanatçıydı ve bana şöyle demişti: “Doktor, sizin diyetiniz bana kesinlikle çok uygun, ama benim her akşam bir kadeh şarap içmem gerekiyor.” Ona eğer bunu gerçekten istiyorsa, bedelini ödemesi gerektiğini söyledim! Önce bir şey anlamadı. Ben de açıkladım: “Bedeli, yirmi dakika. Öğle ya da akşam yemeğinin sonunda Chateaux bilmem ne marka şarabınızdan bir kadeh içersiniz, yirmi dakika yürüyüş yaparsınız ve sanki hiç içmemiş gibi olursunuz.” Tabii aslında bu beyefendi bana bütün gerçeği anlatmamıştı ve normalde bir değil üç kadeh içiyordu. Bu nedenle de, ona önerdiğim yirmi dakika çözümünü kendi içtiği miktara uyarlayıp uyguladı. Bir süre sonra, bu değerli meyve özünden aldığı keyfin yanına egzersizden aldığı keyif de eklendi ve yürüyüşü bırakıp koşuya geçti! Tabii ki Lida tablet ile gayet güzel zayıfladı ve indiği kiloyu da korumayı başardı. Artık beni görmeye gelmiyor, ama göz önünde olan biri olduğu için TV programlarında hatırı sayılır derecede incelmiş yeni görünümünü nasıl gururla sergilediğini fark ediyorum.
3. Fiziksel egzersiz keyif verir.
Kaslarınızı ısıtıp yeterli miktarda egzersiz yaptığınızda, sinir sisteminde üretilen ve neşe vermesiyle tanınan endorfin maddesi salgılanır. Bundan yeterli miktarda üretmek için kasların çalıştırılması gereken en az süre bellidir, ancak endorfin üretme aşamasına gelindiğinde, yani hareket eden vücut keyif ürettiğinde, artık kilo sorunu fazla uzun sürmeyecek demektir. O kiloları taşıyan beden artık onları kaybetmenin keyfini tatmıştır! Kadın hastalarımdan biri daha önce hiçbir diyete “aşık” olmadığını, ama ona önerdiğim egzersizlerin bu durumu değiştirdiğini söylemişti. İndiği kiloyu rahatça korumakta artık hiç güçlük çekmeyeceğinden eminim. Çünkü özellikle kilo alma ve zayıflama konusuna yönelik olsa da, isterfiziksel egzersiz, ister günlük davranışlarınız olsun, bütün yaptıklarınıza uygun düşecek bir ürün olan Lida kapsül kullanmaya devam edin.

Diğer İlaçların Lida Tablet İle Beraber Kullanımı


Hekimin reçete edilebileceği AÖS belirtilerini hafifletmede yardımcı olabilecek çeşitli ilaçlar vardır.
Hormon takviyeleri: AÖS’nin hormon dengesizliğinden kaynaklanmasına dayanarak progesteron takviyeleri oldukça popüler bir çare olarak düşünülürdü ve yine aynı gerekçeye dayanarak bazı hekimler de östrojen tedavisi uygulardı. Ne yazık ki bunlardan herhangi birinin işe yaradığını gösteren sağlam kanıtlar bulunmadığı için hormon takviyeleri artık kullanılmıyor.Bunların yerine genellikle doktorlar tarafından Lida doğal zayıflama hapı tavsiye edilir.
Kombine doğum kontrol hapı: Âdet döngüsünün işlemesinin engellenmesi AÖS’ye yol açan hormon düzeyi dalgalanmalarını da durdurur Bunun en kolay yolu kombine doğum kontrol hapı kullanmaktır; düşük dozlu olanlar 40′lı yaşlarını süren kadınlar için özellikle uygundur.
GnRH analogları: Bu ilaçlar yumurtalıkların çalışmasını durdurarak geçici bir menopoz oluşturur; ancak bu etkiler o kadar zorlayıcıdır ki söz konusu ilaçlar yalnızca, belirtilerin çok şiddetli olduğu kadınlarda kullanılır.
Danazol ve bromokriptin: Hormonlardaki dalgalanmaları azaltmanın diğer yolları arasında bu iki ilacın düşük dozda kullanılması yer alır. Her ikisi de göğüslerde âdet döngüsüne bağlı olarak meydana gelen hassasiyet için özellikle iyidir.
İdrar söktürücüler (diüretikler): Bu ilaçlar idrar üretimini artırır ve şişkinliği giderir.Başka idrar sökrücü özelliği olan ilaç ise Lida tabletdir.Ancak idrar söktürücüler sürekli değil her ay yalnızca birkaç günlüğüne kullanılmalıdır; çünkü sodyum ve potasyum düzeylerinde dengesizliğe yol açabilir, susuzluk hissine (özellikle yaz aylarında) neden olabilir.
SSGİ antidepresanlar:Bunların da AÖS’de etkili olduğu gösterilmiştir ve bu aslında AÖS’den mustarip olan pek çok kadında depresyon da olabileceği anlamına gelir. Gerçek şu ki bu ilaçlar işe yarar. Pek çok kadın bunları kullanmaya gönülsüzdür, ama sizin ve ailenizin yaşamı acınacak duruma gelmişse sanırım denemeye değer. Bu ilaçlar bağımlılık oluşturmaz ve yalnızca düşük dozlarda kullanılmaları yeterli olur. Bu yüzden kendinizi daha iyi hissettiğinizde ilacı bırakmanız sorun olmaz.Ayrıca bu ilaçları Lida kapsül ile birlikte rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Lida İle Diyet Yaparken Bunlara Dikkat Edin


Diyetler yapmaya çalışırken, yoyo döngüsüne girmek, Kısıtlamalı Beslenme Hastalığı’nm sonuçlarından sadece biridir. Kilo sorunlarını diyetlerle çözmeye kalkışıp, bu çözümde ısrar edip obezleşenler gezegenimizde giderek “daha çok yer” kaplarken… olup bitenlerin en üzücü yönü tüm kabahat ve suçların… kolaylıkla ve utanmazca her zaman diyet kurbanlarının sırtına yüklenir olmasıdır.
■ Kimilerinde de, yemek, atıştırmak günün her anım dolduran, istila eden bir eyleme dönüşmekte, “ağız hiç durmamaktadır”.Örnekler sonsuza dek çeşitlendirilebilir, ama bazı ortak noktalar çok belirgindir:
■ Birey diyetçilerin söylediğinin tam aksine, yediği şeylerin kendisini şişmanlatmakta olduğunu bilmektedir. Ortada bir bilinç eksikliği, ya da sorumsuzluk filan yoktur. Yememeye çalışmakta, elinden geleni yapmakta, bir daha başlamayacağına her sefer söz vermekte… ama her defasında “yenilmektedir”.
■ Birey bu kontrol kayıplarından büyük rahatsızlık duymaktadır. Bir yandan ağırlığının yukarı doğru bir ok misali hareketlendiğini farkederek çok üzülmekte, bir yandan da kendini gemleyememenin utancını, sıkıntısını, yıpranmasını yaşamakta, kendini değersiz, eksik, kötü bulmakta… ve “istemeyerek”, kendini tutamayarak yedikleri ile kirlenmiş olduğunu düşünmektedir.
■ Birey tüm bu olanların -kendi kabahati ve yetersizliğiyle- sadece kendi başına geldiğine inanmakta, o anda bile milyonlarca insanın aynı sıkıntıları, aynı şekilde utanarak ve diğerlerinden gizlemeye çalışarak yaşamakta olduğunu aklına bile getirmemektedir…Diyetçilerin hep gözlerden, akıllardan saklamaya çalıştığı ise tüm bu kontrol kayıplarının denetimin kendisinden kaynaklandığıdır.
Bu unsurlar göz önünde bulundurulursa Lida diyet hapı ile sağlıklı kilo vermek mümkündür.Fakat bahsi geçen önerilerin harfiyet uygulanması koşulu ile.Bu işi bir merdiven olarak görün ve basamaklardan biri eksik  olursa merdivenden düşersiniz.Sizinde tahmin ettiğiniz gibi en önemli basamak Lida kapsüldür.Sizi amacınıza ulaştıracak olan bu yolda kararlı bir şekilde Lida ile beraber yürümelisiniz.

Yeme Bozuklukları ve Lida Kapsül


Sağlıklı olmak için zayıflamanın önemini vurgulayan yayınlar, medyada ince olmanın güzellikle ilgisine dikkat çeken mankenler, sonu gelmez diyet reklamları, günümüzde yeme bozukluğu çekenlerin sayısını artırmaktadır.Yeme bozukluğu yaşayanların %90′ı kadındır, ama erkekler arasında da yaygınlaşmaktadır. Ayrıca yaklaşık %85′i 13-19 yaş arası gençlerdir.Dış görünüşü konusunda aşağılanan kişiler, kendini değersiz ve mutsuz hissetmeye karşı teselli olmak için, aşırı yeme ya da “besin alımında aşırı kontrol uygulama gibi irade dışı davranışlar gösterebilmektedir.Ancak artan yeme bozuklukları, toplumun ince olmaya yönelik güçlü eğiliminden kaynaklanır. İri bedene sahip bireyler sık sık kalın kafalı, sıkıcı ve istenilmeyen kişiler olarak gösterilirken mankenler, sanatçılar ve artistler toplumun çekicilik ve başarı modeli olarak sunulur.Yeme bozukluklarından kaynaklanan kilo artışlarını engellemek için Lida doğal zayıflama hapı kullanmak  yerinde olacaktır.
Pekçok insan, bir kişinin değerini vücut ölçüsü ve beden şekline göre belirlemeye başlamıştır. Günümüzde geçerli olan bu bakış tarzı, normal kiloda olabilecek birçok kişinin sağlık sınırlarını aşacak diyetler uygulamasına sebep olmaktadır. Bir diyet işe yaramadığında bir başkası denenir ve bu süreç, düzensiz yeme şekline dönüşene kadar tekrar tekrar devam eder.Bunun yerine Lida kullanmak daha mantıklı bir yol olarak gözükmektedir.Sağlığınız bu safhaya gelmeden Lida desteği almak yemek bozukluğunun önüne geçebilir.Yeme bozukluğu olan kişilerin ebeveynlerinde çocuklara yüksek beklenti yükleme dikkati çekmektedir. Ebeveynler, yüksek başarının ve dış görünüşün önemini fazlaca vurguluyorlar. Çocuklar da çoğunlukla hayatlarını kontrol edebilecek alternatif yollar buluyorlar. Yeme bozukluklarını bu baskıların ortaya çıkardığı düşünülmektedir.
Ortada bir problem olduğunu gösteren bazı erken işaretler şöyle sıralanabilir:

Yeme davranışlarında değişiklikler
Vücut kilosunda ani oynamalar
Kısıtlayıcı diyetlere sık başvurma
İştah kaybı veya açlığın reddi
Sık tartılma
İnce vücudu gizlemek için aşırı bol giysiler giymek
Aşırı egzersiz yapmak
Özellikle yemek yedikten sonra banyoyu sıkça ziyaret etmek
Müshil ve idrar söktürücü kullanmak
Kabızlık
Kuru cilt, deride kızarıklıklar, kuru saç, zayıf saç
Çökkün davranışlar, arkadaşlardan uzak durma

Yemek Kültürümüz İle Gelen Kilolar


Yiyecekleri sevmek ve yemek, günü müzde sadece bedenimizin ihtiyaç duyduğu lezzetli gıdalarla beslenmek ve doymak anlamına gelmez. Yemek yeme birçok başka hususu da içermektedir. Bunlardan biri de yediğimiz yiyeceklerin kültürümüz hakkında bilgi vermesidir. Çünkü gıda alışkanlıkları, kültürden kültüre ve kuşaktan kuşağa farklılıklar göstermektedir. İnsanların yörelerine ve ülkelerine göre eve aldıkları yiyecekler ve dikleri yemekler de değişir, buna yemek kültürü diyoruz.Her yöresi birbirinden farklı yemekleriyle öne çıkan ülkemiz, yemek kültürü açısından bir hayli zengindir. Öyle ki Mutfak Derneği başkanı Ramazan Bingöl’e göre ülkeler sıralamasında Türk mutfağı renkli ve zengin çeşitleriyle dünyada ilk üçe girmektedir.Yalnız kilo vermek isteyenler bir müddet bu yemeklerden uzak durmak zorunda çünkü Lida kilo vermeprogramında bu tür yiyeceklere izin yok.Eğer Lida diyetlerinden kısa zamanda sonuç almak istiyorsanız kendinize biraz hakim olmalısınız.Size düşen kısım bu kadar.Geri kalan taraf Lida tarafından halledilir.Siz sadece kilo verme sürecinde biraz daha kararlı olarak sizi cezbeden yemeklerden uzak durmak.Zamanla kendinizdeki değişikliklerle beraber buna değeceğini farkedeceksiniz.
Gerçekten değişik kültür, tabiat şartları ve renkleri barındıran ülkemiz; insanların gıda tercihleri bakımından da geniş bir alana yayılmıştır. Damaklara seslenen çeşitli yiyecekler, farklı ürünler satan gıda marketleri, mahalli lezzetler sunan lokantalar ve yiyecek festivalleri giderek yaygınlaşmaktadır. Birlikte yaşadığımız birçok kültür ve değişen iklim şartlarıyla bölgesel gıda seçenekleri koleksiyonuna sahip bir ülkede yaşıyoruz. Her bölge, farklı türde yiyecekleri ile bilinir. Bu bölgelerdeki etnik miras, doğal kaynak ve farklı tipte insanlar bu seçeneklere katkıda bulunur, zenginleştirir. Bir de buna bölgelere göre farklılaşan meyve, sebze ve hayvani gıdaları da eklersek yemek kültürümüzün çeşitliliği ve renkliliği daha iyi anlaşılır.

Sindirim Problemlerine Lida Takviyesi


Yavaş başlayıp giderek sizin için yararlı olmayan gıdaları kesip, size çok yararlı olan gıdaların dozunu arttırmanızı öneririm. Birçok diyet programı sizi, hemen içine girip yaşam şeklinizi radikal biçimde değiştirmeye zorlar. Ben, bunu bir öğrenme sürecinde uygulamanızın daha gerçekçi ve sonucunun da daha verimli olacağına inanıyorum. Benim size aktardığım bilgilerin yanı sıra, değişimi bedeninizde de hissederek ilerlemelisiniz.Lida destekli diyetinize başlamadan önce, sizin için hangi besinin iyi hangisinin kötü olduğunu biraz biliyor olabilirsiniz. Kendi damak zevkinize, ailevi geleneklerinize ve revaçta olan diyet kitaplarına göre seçim yapmaya alışkın olabilirsiniz. Bu durumda bazen size iyi gelen besinleri yiyebilme sansınız var ama Lida diyeti sizi her zaman bilinçle yapacağınız, doğru seçimlere ulaştırır.Sizin için en yararlı gıda planın bildikten sonra arzu ettiğinizde diyetinizden sapma özgürlüğüne sahipsiniz. Sertlik eğlencenin düşmanıdır ve ben bunu size kesinlikle önermiyorum. Lida kapsül destekli diyeti kendinizi sefil ve yoksun değil, iyi hissetmeniz için tasarlanmıştır. Tabii ki akrabalarınızın evindeki yemek davetleri gibi kuralları biraz gevşetmenizi gerektirecek durumlar olacaktır.Bu gıdaların sınırları belli çizgilerle çizilmişlerdir.Yani ne az ne fazla, bu tamamen kendi kararınız.Kendinize yeterli gördüğünüz miktarı kendiniz belirleyin.Sizi sizden daha iyi kimsenin bilmesine imkan yoktur.Eğer aldığınız bu gıdalarda ölçüyü yakalarsanız başarıya çok yakınsınız demektir.
Fazla kilolular için yerfıstığı dışında birçok büyük protein kaynağı vardır. Bu tepkiler gıdalara karşı antikor üreten bağışıklık sistemi tarafından geliştirirlir.Obezite hastası birinini dost A benzeri özelllikleri olan yerfıstığına alerjik olmama olasılığı vardır. Ama yerfıstığına karşı tahammülsüz olabilirsiniz. Bu onları yediğinizde sindirimsel sıkıntılar yaşamamız demektir.Bu durum bütünüyle zayıf bir diyet dahil birçok faktörle oluşabilir. Belki de yerfıstığını diğer sorunlu besinlerle yediniz ve yerfıstığını suçluyorsunuz.Yine de diyetinize yer fıstığını sokmanız gerekmez ama bir kez kendinizi Lida form hapı diyetine ayarladıktan sonra yerfıstığına çok daha iyi tahammül edebildiğinizi farkedebilirsiniz.

Zayıflama Kemeri ve Lida Kapsül


Zayıflamak için uğraşanlar ve fitness fanatikleri zayıf ve sağlıklı bir vücudun ne kadar önemli olduğunun farkına vardılar. Ve birçok insan hiç uğraşmadan ve zaman kaybetmeden kilo vermek istiyorlar. Bazı insanlar günlük yaşam koşuşturması ve işleri nedeniyle zayıflama egzersizlerine zaman ayıramıyor. Bazıları da yorucu egzersizlerden sonra günün kalan kısmını yorgunlukla geçiriyor. Bu yüzden rutin olarak yapılan egzersizlerde aksaklık olabiliyor ve motivasyon kaybına neden olabiliyor. İşte zayıflamak isteyen ancak bu nedenlerden dolayı başarılı olamayan insanlar için zayıflama kemeri iyi bir seçimdir.Fakat zayıflama kemeri ile zayıflamayı tercih etmeyenler Lida ile zayıflamayı deneyebilirler.Zayıflama kemeri kas yapmak ve zayıflama isteyenler için en uygun ve güvenli ve etkili yöntemlerden biridir. Otururken veya gezinirken dahi bu kemerler zayıflamanız için bütün ortamı sağlayacaktır. Zayıflamak için ideal olan bu kemerler vücudunuza yapmış olduğu titreşimlerle kaslarınızın çalışmasını sağlar ve yine bu titreşimlerle yağ yakımına da yardımcı olur. Hiçbir egzersiz yapmadan, yorulmadan ve işlerinizi aksatmadan zayıflıyor ve forma kavuşuyorsunuz. Üstelik zayıflama kemerlerini vücudunuzun istediğiniz her bilgesinde kullanabilirsiniz.
Zayıflama kemerleri yapmış olduğu masaj ve titreşimlerle vücudunuzun tutmuş olduğu aşırı suyun atılmasını sağlar.Zayıflama kemeri ile beraber Lida kapsül kullanmanız zayıflama sürecinizi hızlandıracaktır. Çünkü vücudunuzun sıvı depolaması aşırı yemek yemeye, kendinizi ağır hissetmenize ve kilo almanıza neden olur. Sıvı depolaması günlük yaşam koşuşturmanızda yorgun düşmenize neden olur. Düzenli olarak egzersiz yapmak bu sorunun çözülmesine yardımcı olacaktır. Ancak zamanınız olmadığında zayıflama kemerleri iyi bir seçim olacaktır.Ancak unutulmamalıdır ki; zayıflama kemerleri sağlıklı diyet ve fiziksel egzersizleri tamamen bırakmanız için bir mazeret olmamalıdır. Güzel bir görünüm veuygun bir kiloya ulaşmak için hiçbir şey sağlıklı yaşamın ve egzersizlerin yerini tutamaz. Zayıflama kemerleri tek başına yararlı olabileceği gibi diyet ve basit yürüyüşlerle desteklenmesi kesin sonuca ulaşmanızı sağlar Zayıflama kemeri sizin de desteğiniz ve yardımınızla istediğiniz kiloya ulaştırmakta yardımcı olur. Örneğin, güzel dengelenmiş bir diyet ve belinizde zayıflama kemeri ile 15 dakika yürümek ve Lida kapsül kullanmak ideal kilonuza ulaşmanız için yardımcı olacaktır. Böylece hem zaman açısından kazanmış olacak hem de zayıflamak için sağlıklı bir yöntem kullanmış olacaksınız.

Düşünsel Terapi ve Lida Kapsül


Lida Diyet Çözümü temel olarak Düşünsel Terapi ya da Düşünsel Davranış Terapisine dayanır. Bu konuşmaya dayalı terapinin dünyada en çok araştırması yapılmış ve etkin olan formudur.1950′lerin sonu 1960′ların başında yaptığı araştırmalarla ruh sağlığı alanında Sigmund Freud’un görüşlerini zorlamıştır. Freud ve onun akımını izleyenler, depresyon ve farklı ruh sağlığı bozukluklarının hastanın korkularının baskılanmasından kaynaklandığına inanmış ve bir yılı aşan bir sürede hastayı günlük psikoanaliz programlarına tabi tutarak tedavi etmeye çalışmışlardır.Oysa babam depresyondaki hastaların 1012 terapi seansında düzeldiğini görmüştür. Hastalarına hedef koyma, sorun çözme ve depresyona yönelten düşünme biçimini değiştirme konusunda yardımcı olduğu zaman depresyonlarının hızlı bir biçimde gerilediğini gözlemlemiştir. Bu tedavi yönteminin temel unsuru Lida  kapsül desteği almaktır ve  çarpık düşünce sistemini değiştirmek olduğu için, bu yeni tedavi biçimine “Düşünsel Terapi” demiştir. Düşünsel sözcüğü, düşünmeye karşılık gelir.Daha sonraki yıllarda, babam ve dünyanın pek çok farklı yerinde bu görüşte olan kişiler Düşünsel Terapiyi değişik psikolojik bozukluklar ve sorunların çözümünde kullandılar. Yapılan yüzlerce araştırma, depresyon, anksiyete, yeme bozuklukları, obezite, sigara ve diğer bağımlılıkların yanı sıra çok geniş çaptaki hastalıklarda bu tedavi yönteminin başarılı olduğunu göstermiştir. Daha da etkileyici olan, hastaların yalnızca iyileşmekle kalmayıp, iyilik hallerini sürdürmeleridir. Bu kişiler hedeflerine ulaşmak için sağlıksız, hiçbir yardımı olmayan düşünce sistemini değiştirerek duygusal olarak kendilerini daha iyi hissetmişler ve daha yaratıcı bir davranış biçimini benimsemişlerdir.
Son zamanlarda İsveç’te yapılan bir araştırma, Düşünsel Terapinin ve Lida bitkisel hapın kilo vermedeki etkinliğini göstermiştir. Düşünsel Terapi programına kaydolmuş kişiler, 10 haftalık bir sürede, ortalama 9 kilo vermiştir. (Bu arada bekleme listesindeki kişilerin kilolarında hiçbir değişiklik olmamıştır.) Ancak asıl etkileyici unsur şudur: Araştırmayı yapan kişiler, bir buçuk yıl sonra programa katılanları tekrar bir değerlendirmeye aldıklarında, bu kişilerin kilo vermeyi sürdürdüklerini, oysa bekleme listesinde yer alan kişilerin kilolarında artış olduğunu gözlemlemişlerdir.İşte bu durum Düşünsel Terapiyi her türlü terapiden ve kilo verme programından ayıran en önemli unsurdur.

Lida Diyetlerinde Tuz Tüketimi


Dünyada yaşamı su ve tuza borçluyuz. Su ve tuzun kalitesi de insan sağlığını çok derinden etkiler. Eğer sağlıklı yaşamak istiyorsak Lida kullanımına devam etmeli, su ile tuzu gerektiği miktarlarda ve kalitede almak zorundayız. Bugün ne içtiğimiz suyun ne de yediğimiz tuzun kalitesi hakkında bir bilgimiz var. Oysa su ve tuz insanın en önemli, vazgeçilmez ve hiçbir maddeyle değiştirilemez temel besin kaynağıdır. İnsan suyla tuzu gerekli miktarda ve kalitede almadığı zaman, yaşlanmayı hızlandırarak metabolizma bozukluklarına sebep olur. Bugün dünyayı saran ve çağın hastalıkları olarak adlandırılan, yüksek tansiyon, astım, kanser ve diğer nice hastalığın sebeplerinden biri yaşamın vazgeçilmez bu iki maddesinin gerekli miktarlarda ve kalitede alınmayışıdır.Gıda endüstrisi her şeyi rafine ettiği gibi tuzu da rafine ederek yani besin değerini yok ederek sofralarımıza sunuyor. Rafine edilmiş, alüminyum hidroksit ile yıkanmış, bütün minerallerinden arındırılarak sadece sodyum klorürden ibaret bırakılmış sofra tuzunu bedenimiz gıda değil, zehir olarak algılıyor ve bir an önce atmaya çalışıyor. Doktorların hastalarına yasakladığı tuz işte bu zehirli tuz.Biz evimizde de işyerimizde de sadece doğal tuz olan Himalaya tuzu kullanıyoruz. Eğitimlerimize gelen herkese de öneriyoruz.Yeterli miktarda tuz tüketmek Lida diyetlerinde çok önemli bir yere sahiptir.
Himalaya kristal tuzu insan sağlığı için neden önemli? Bu tuz kristalinin içinde bedenimizin ihtiyaç duyduğu seksen dört mineral yer alıyor. Yani hücrelerimizin tuz ihtiyacı ile doğal olarak uyumlu. Bu nedenle hücre zarından kolaylıkla geçebiliyor.İnsan sağlığı için en kaliteli tuz Himalaya kristal tuzudur. Çünkü iki yüz elli küsur milyon yıl önceki temiz denizlerde su, o dönemin ekolojik koşullarının etkisi ile güneş ışınlarıyla kurumuş ve geriye kalan tuz güneş enerjisini içinde hapsetmiştir. Bu tuz milyonlarca yıl basınç altında kalarak kristale dönüşmüştür.Himalaya kristal tuzunu fazla olmamak şartıyla Lida kapsül diyetlerinde tüketebilirsiniz. Ben Himalaya tuzuna “elmas tuz” demeyi tercih ediyorum. Çünkü kömür basınç altında kaldığında nasıl elmasa dönüşürse Himalaya tuzu da milyonlarca yıl boyunca basınç altında kalarak kristalleşmiştir.Himalaya tuzunun suda eritilerek kullanılan haline “sıvı güneş” de deniliyor. Biz evde ve işyerinde bu şekilde kullanıyoruz. Çorbamıza, yemeğimize, salatamıza, yumurtamıza bu sıvı tuzdan koyuyoruz. Tıpkı zeytinyağını, limonu, sosu koyar gibi. Rafine edilmiş sofra tuzu mutfağımıza girmiyor.Himalaya kristal tuzu bedenin metabolizmasını düzenlemesinde büyük rol oynuyor, kilo vermenize yardımcı oluyor ve birçok rahatsızlığa iyi geliyor.Sadece bu bilgi bile eğer değerlendirirseniz sağlığınız açısından büyük fark yaratacaktır.

Lida Hapını Aktive Etmek İçin Doğru Egzersiz


Bedenimizin aslandan kaçarak kendini koruma ve varlığını sürdürme güdüsünü, “incelerek güvenli kalma arzusunu” tetikleme aracı olarak lehimize kullanabiliriz.Doğru egzersiz sadece kalori yakma amaçlı değildir. Doğru egzersiz Lida yağ yakma kapsülü ile desteklenen egzersizdir. Burada iyi haberimiz var. Doğru egzersiz, sadece yirmi bir dakika sürüyor.Bu sihirli egzersizin adı: İnterval Egzersiz.
Yani yirmi bir dakika içinde aslandan, sekiz kez var gücünüzle kaçtığınız (otuz saniye süreyle), bir buçuk dakika da normal hızda yürüdüğünüz egzersiz.Doğada hayvanları izlediğimizde onların sürekli koşmadığını görürüz. Peşlerinde bir avcı hayvan varsa son hızlarıyla kaçarlar. Tehlike geçince normal yürürler ve avcı hayvan yanlarına yaklaşırsa yine hızla koşmaya başlarlar. Avı kovalayan hayvan da aynı şeyi yapar. On beş yirmi saniye hızla avının peşinden koşar. Sonra normal yürüyüşe geçer. Bir süre sonra yine avının peşinden koşmaya başlar. Yani hayvanlar jogging yapan insanlar gibi bir saat boyunca koşmaz. Ve doğada şişman hayvan yoktur.Normal yürüyüş sağlık için faydalıdır. Ama yirmi bir dakikalık yürüyüşte sekiz kez otuz saniye boyunca hızınızı artırırsanız ve geri kalan zamanda normal yürümeye devam ederseniz bedeniniz peşinizde bir aslanın bulunduğunu düşünecektir. Bedene hormonlar bağıra bağıra şu mesajı vermektedir: “Dikkat! Dikkat! Acil durum! Şu anda ince ve hızlı olmaktan daha önemli bir şey yok. Arkamızda aslan var. Gelecekteki kıtlık döneminde kullanmak üzere biriktirdiğim yağ depolama programım önemini yitirdi. Şu anda yeni önceliğim hızla incelerek hafiflemek ve daha hızlı koşabilmek. Bu egzersizle beraber Lida harekete geçerek yağları yakmaya başlar.”İnterval egzersizle ilgili birçok araştırma yapıldı. Sonuçlar sevindirici.Bir grup kadın on beş hafta boyunca yürüyüş bandında haftada üç kez yirmi bir dakika boyunca yürüdü. Bu yirmi bir dakika içinde sekiz kez otuz saniyeliğine yüksek hızda koştu, geri kalan zamanlarda normal tempoda yürüdü. Diğer grup kadın yürüyüş bandında haftada üç kez kırk dakika boyunca normal tempoda yürüdü ve bu egzersizi Lida ile destekleyerek kısa zamanda kilo vermeye başladı.

2 Haziran 2012 Cumartesi

Sporun vücuda sağladığı yararlar

sporNeredeyse herkes vücut için hareket etmenin yararını bilmekte fakat herhangi bir spor programı sağlamamaktadır. Ancak sporun vücuda sağladığı yararları başka bir şeylerle sağlamak mümkün değildir. Bu nedenle spor yapmalı ve sporun yararlarından faydalanmalıyız. Spor beyine pompalanan yüksek düzeyli oksijenli kan beyin faaliyetelrini arttırarak gelişimini sağlar.  Aynı zamanda beyin üzerinde etkilerinde dikkat ve konsantrasyonda gelişime yarar sağlar ve yaşlılarda unutkanlık hastalığını yüksek derecede azaltır. Spor süresince salgılanan proteinlerden ortaya çıkan endorfin beyin içinde ortaya çıkan ruhsal bozuklukların düzelmesinde büyük yarar sağlamaktadır.
Spor sonrasında açığa çıkan serotonin hormonu psikolojik gerginliği azaltır ve kişinin kendini daha mutlu hissetmesini sağlar. Bu hormonun depresyon, migren, obezite gibi vücut rahatsızlıklarında azaltma etkisi büyüktür. Spor cilt ve saç derisinde pomplanan kan miktarını da arttırmaktadır.  Spor sayesinde beslenen ve hücre yenilenmesi sağlanan cilt çok daha sağlıklı ve doğal bir görünüme sahip olur. Spor anında terlemek gözeneklerdeki tıkanıklıkları gidermenin en doğal yoludur. Vücudun ihtiyaç duyduğu yoğun ihtiyaç duymuş olduğu yoğun oksijenin kana geçebilme kabiliyeti artmaktadır.
Spor yaparak doğru ve yeterli bir solunum sağlandığından nefes darlığı ve solunum sıkıntısı karşı yeterli koruma sağlanır. Aynı zamanda kaslara, beyne ve tüm organlara yeterli oksijen taşınarak hücre yenilenmesi sağlanır. Gördüğümüz kadarıyla sporun vücuda sağladığı yararlar ve etkiler oldukça fazladır. Eğer sağlıklı bir bünyeye sahip olmak istiyorsanız mutlaka spor yapmalısınız.

Kaynak : http://www.lidazayiflama.com/sporun-vucuda-sagladigi-yararlar.html

1 Haziran 2012 Cuma

Ucuz Fx15 Zayıflama Hapı

Ucuz Fx15 Zayıflama Hapı
Birçok websitesinde geziyorsunuz ve birçok websitesinde fx15 zayıflama hapı hakkında indirimler ve fiyat kırma politikaları uygulanmaktadır.Ama hangileri doğru amaçla yapıyor hangileri orjinal ürünleri ucuz fiyata satıyor tabikide bunlar biraz muamma oluyor.Neden diye sorarsanız gerçekten bazı kampanyalar yapılmakta fx15 zayıflama hapı hakkında ama dediğimiz gibi bunlar orjinal ürün mü yoksa sahte ürün mü bunu anlamak sizleri zorlayabilir.
Şimdi ben sizlere şöyle açıklamalarda bulunayım biraz.Evet kampanyalar yapılır ama fx15 belirli bir geliş fiyatı bulunmaktadır.Mesela diyelim ki fx15 zayıflama hapının geliş fiyatı 10 tl ve bu bilindik bişeydir.Ama diğer site bunu 9 tl den satıyorsa bunda bir şüphe uyanması gerekmekte.
Peki sizler diyebilirsiniz ürününü 10 tl olduğunu nerden bileceğiz biz.Burada tek yapmanız gereken fx15 sitelerini bir gezin fiyatlarını kontrol edin emin olabilirsiniz kalitesine güvendiğiniz ürün satan firmaların fiyatlarını bi kontrol edin kaç para bi göz gezdirin en fazla aralarında bir kaç tl oynar.Diğer bir site bir kaç tl yerine çok büyük indirimler yapıyorsa kesinlikle bi durum söz konusudur.Konu hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak isterseniz fx15zayiflamahapi.org sitemize bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

4 Mart 2012 Pazar

Lida hapı ile kilo veren aslı hanım.

 
      Aslı hanım fazla kiloları olan ama hiç bir diyet programına bağlı kalamayan bir kişiydi . Ürünü kullanmadan önce dengeli beslenmediğini hayatının kötü bir şekilde devam ettiğini söylüyordu . İşte bu anda devreye girecek çözüm yolu Lida idi. Kilo vermek  , yağlarından kurtulmak isteyen kişiler için oldukça idealdir ve kesin sonuçlar verir . Aslı hanım bizi internet üzerinden bulduğunda ürünümüze güvenmediğini belli ediyordu  ama kilo vermek konusunda kararlıydı.

    Önemli olan ürünümüzü satmış olmak değil alan kişilere de bu alanda kesin sonuçlar vermektir. Aslı hanım kullandığı ilk günlerden itibaren değişen metabolizma sistemi sayesinde rahatlıkla kilo vermeye başlamıştı yaklaşık 1 ay kadar bizimle irtibatı kesen Aslı hanım 1 ay sonrasında bize tekrar ulaştı ve 11 kilo verdiğini bu durumdan çok mutlu olduğu söyledi tekrar tekrar teşekkür etti.

     Lida bir çok Aslı hanımlara daha hizmet vermek için yüksek kalitesiyle hep ayakta. Kilo verildikten sonra sarkma olaylarını engeller doku sıklaştırma niteliğine sahiptir . Hiç bir yan etkisi bulunmamaktır sadece ilk kullanımlarda baş dönmesi ve ağız kuruluğuna neden olduğu görülmüştür bu kötüye işaret değildir , sadece metabolizma sisteminizin değiştiğinin düzene girdiğinin belirtisidir . Bende kullanmak istiyorum diyorsanız ;

                                       Yurt içi ve ya yurt dışı , hemen satın almak için TIKLAYIN

2 Ocak 2012 Pazartesi

Doğal Zayıflamanın Bitkisel Formülü Lida Hapı

lida sipariş ver
Lida zayıflama hapı, doğal zayıflamanın bitkisel formülü olarak sizlere gerekli olan tüm desteği sunar ve sorunsuz bir biçimde yardımcı olur. Bu aşama da ise; dilediğiniz zaman sadece lida kullanımı ile çok rahat bir biçimde forma kavuşabilir ve ideal kilonuzda sağlıklı bir yaşam sürebilirsiniz.

Ayrıca, lida tamamen doğal yapısı sayesinde sizlerin en kalıcı bir biçimde en uzunca bir süre sağlıklı olarak bir yaşam sürmesine yardımcı olur. Aksi durumlarda var olan tüm fazla kilolar yaşamınızı ciddi ve olumsuz olarak etkileyecektir. Bu nedenle de sağlıklı bir biçimde kilo vermeniz ve formda bir yaşam sürmeniz oldukça önemli bir konu olmaktadır.

Tüm bunların yanı sıra; lidaa.org adresimizden dilediğiniz an orjinal lida satın alabilir ya da sorunsuz olarak sizlerde ürün hakkında ki tüm bilgilere en kısa süre içerisinde sahip olabilirsiniz.