7 Haziran 2012 Perşembe

Diğer İlaçların Lida Tablet İle Beraber Kullanımı


Hekimin reçete edilebileceği AÖS belirtilerini hafifletmede yardımcı olabilecek çeşitli ilaçlar vardır.
Hormon takviyeleri: AÖS’nin hormon dengesizliğinden kaynaklanmasına dayanarak progesteron takviyeleri oldukça popüler bir çare olarak düşünülürdü ve yine aynı gerekçeye dayanarak bazı hekimler de östrojen tedavisi uygulardı. Ne yazık ki bunlardan herhangi birinin işe yaradığını gösteren sağlam kanıtlar bulunmadığı için hormon takviyeleri artık kullanılmıyor.Bunların yerine genellikle doktorlar tarafından Lida doğal zayıflama hapı tavsiye edilir.
Kombine doğum kontrol hapı: Âdet döngüsünün işlemesinin engellenmesi AÖS’ye yol açan hormon düzeyi dalgalanmalarını da durdurur Bunun en kolay yolu kombine doğum kontrol hapı kullanmaktır; düşük dozlu olanlar 40′lı yaşlarını süren kadınlar için özellikle uygundur.
GnRH analogları: Bu ilaçlar yumurtalıkların çalışmasını durdurarak geçici bir menopoz oluşturur; ancak bu etkiler o kadar zorlayıcıdır ki söz konusu ilaçlar yalnızca, belirtilerin çok şiddetli olduğu kadınlarda kullanılır.
Danazol ve bromokriptin: Hormonlardaki dalgalanmaları azaltmanın diğer yolları arasında bu iki ilacın düşük dozda kullanılması yer alır. Her ikisi de göğüslerde âdet döngüsüne bağlı olarak meydana gelen hassasiyet için özellikle iyidir.
İdrar söktürücüler (diüretikler): Bu ilaçlar idrar üretimini artırır ve şişkinliği giderir.Başka idrar sökrücü özelliği olan ilaç ise Lida tabletdir.Ancak idrar söktürücüler sürekli değil her ay yalnızca birkaç günlüğüne kullanılmalıdır; çünkü sodyum ve potasyum düzeylerinde dengesizliğe yol açabilir, susuzluk hissine (özellikle yaz aylarında) neden olabilir.
SSGİ antidepresanlar:Bunların da AÖS’de etkili olduğu gösterilmiştir ve bu aslında AÖS’den mustarip olan pek çok kadında depresyon da olabileceği anlamına gelir. Gerçek şu ki bu ilaçlar işe yarar. Pek çok kadın bunları kullanmaya gönülsüzdür, ama sizin ve ailenizin yaşamı acınacak duruma gelmişse sanırım denemeye değer. Bu ilaçlar bağımlılık oluşturmaz ve yalnızca düşük dozlarda kullanılmaları yeterli olur. Bu yüzden kendinizi daha iyi hissettiğinizde ilacı bırakmanız sorun olmaz.Ayrıca bu ilaçları Lida kapsül ile birlikte rahatlıkla kullanabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Türkiyenin en iyi yağ yakıcısı ve kadınların zayıflamasına yardımcı ürün olarak bilinen Fx15 markasını sizlere sunmaktan gurur duyarız hemen sipariş verin 2 günde kapınızda ödeyin

    Türkiyenin en iyi afrodizyak bayan azdırıcı damla çeşitlerimizin yanında azdırıcı kahveler, azdırıcı kremler,azdırıcı damla , azdırıcı parfüm çeşitlerimizde bulunur hemen sipariş vermek icin Ladyazdirici.com adresini ziyaret edin

    Kadınları kendinden geciren azdırıcı damla çeşitlerimiz azdırıcı parfümler, azdırıcı kremler, azdırıcı kahveler, azdırıcı hap stoklarımızdadır. Azdiricitr.net

    Bayanları kendinden geciren ve saatlerce azdıran amerikadan ithal azdırıcı ürünlerimizi hemen sipariş edin 2 günde kapınızda bayan azdırıcı ürünlerde %60 indirim hemen sitemize girin Azdirici.org

    YanıtlaSil