21 Eylül 2013 Cumartesi

Kalıcı Zayıflamanın Yolları

sağlıklı beslenme yollarıHer gün ekranlarda sağlıklı diyet,zayıflama hapları gibi bir çok kilo kaybı diyetleri çıkıyor.Peki bunlardan hangisine uygulamalıyız? yada hangisi daha sağlıklı? size zarar vermeden kilo kaybınıza yardımcı olan diyet önerisi hangisi?Bütün bu soruların cevabı sizde saklı.Kendinize uygun olan yani kendinizin hazırladığı bir diyet listesi olsun sizi  zorlamayacak ve daha sağlıklı bir şekilde kilo vermenize yardımcı olan diyet listesi hazırlamanız.
Yani şimdi bu ekstra kilo kurtulmak için iyi bir zaman olacağını karar verdik. Ama piyasada bu kadar çok kilo kaybı programları ile nasıl sağlıklı bir kilo kaybı diyet yapmak? En önemli iyi muhafaza gizli iyi bir kilo kaybı programı sadece sizin için en uygun olanı olmasıdır.
Orada diyetler her türlü vardır - bazı kesinlikle sağlıklı bir kilo kaybı diyet kolesterol azaltmak için tasarlanmıştır. Diğer karbonhidrat azaltmak için çalışma ve şimdi olduğu gibi yeme devam edelim bir kaç bile vardır.
Sağlıklı kilo kaybı beslenme ek iddia tüm bu sinirli diyet hapları vardır. Tüm reklam duydum. "Ben 7 gün 20 kilo verdim." Bu muhtemelen gerçek olamayacak kadar iyi geliyor iyi hatırlıyorum. Diğer yandan doğal takviyeleri kilo kaybı için iyi bir yardımcı olabilir.
                           
Bu ekstra kilo kazanmak için yıllar götürdüğünü hatırlıyorum. 7 gün gevşek olarak neden o kadar kolay olurdu? Ve hatta aslında çok kilo dökülme var bu olanlar ile çoğu vücutta sıvı azalma olduğu için kapalı kalmak değil unutmayın. Bu doğru kilo kaybı değil, sadece ölçekte sayısını azaltır.
Ayrıca kas yağ gevşek ve aslında ölçekte numaraları gidip görebilirsiniz egzersiz ile kas geliştirmek ve sesi başlar böylece, yağ daha fazla ağırlığa sahip hatırlamamız gerekiyor. Bu, daha fazla kilo anlamına gelmez! Daha fazla bir araya, yalın, sıkı bakacağız - Eğer kilo şimdi kas olup olmadığını söylemek mümkün olacak aynaya bakıyor.
Yani hangi sağlıklı kilo kaybı diyet bakmak gerekir? Bu çok kişisel bir tercih ama unutmayın sizin takip edebilirsiniz ve gıda tüm grupları ortadan kaldıran bir diyet seçmeyin inanmıyorum bir program seçmeyin var.
Benim sevdiğim sağlıklı kilo kaybı beslenme kendi artırırken sağduyu kullanarak ve taze meyve ve sebze bol yemek benim faaliyettir. Seçtiğiniz diyet nefret ediyorum ama yiyecek hiçbir şey oluşuyorsa, sonuçları görmek için yeterince uzun sürecek asla.
Diğerleri gibi Atkins Diyeti, Zone Diyeti, Suzanne Somers 'Diyet, Go Diyet ve Protein Diyet gibi diyetler tercih edebilirsiniz. Diğer seçenek vardır hakkında bu kilo kaybı diyet programları yanı sıra tüm duydum.
Eğer ciddi obez iseniz herhangi bir egzersiz programı almadan önce doktorunuza ziyaret etmek gerekir. Ayrıca, sağlıklı bir kilo kaybı beslenme takip kilo azaltabilir bir gastrik bypass veya mide zımba gibi ameliyat hakkında bilgi alın.
Jenny Craig çoğu için iyi çalıştı başka bir kilo kaybı programı. Sizin için özel olarak ve Jenny Craig tarafından hazırlanan sağlıklı bir kilo kaybı beslenme dayalı sadece gıdalar satın almak ve yemek. . 
Ağırlık Watchers da bu kadar önemli egzersiz içeren sağlıklı bir kilo kaybı beslenme vardır. Onlar sizinle yaşayabileceği azalmış kalori alımı ile bir düşük kalorili diyet planı yardımcı
Bu liste gidebiliriz ama önemli olan sağlıklı zayıflama diyet sizin için çalışır seçip yoksa, o zaman başka bir deneyin zamanı olmasıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder