28 Aralık 2012 Cuma

Doğal Şekilde Nasıl Hızlı Kilo Verilir?

Kilo vermek için yoğun çabalar içine gireriz, birçok diyet ve uygulamayı sürekli olarak yapmaya çalışırız. Evet, kilo vermek zorlu bir başlangıçtır. Çoğu zaman sağlıklı ve doğal yollar ile başka insanların nasıl kilo verdiğini düşünürüz ve tartışırız.
Kilo vermenin en sağlıklı ve doğal yolu zayıflama hapları kullanmadan yapılan diyetlerdir.
Elbette bu diyetlerin sonucunda kalıcı kilo kayıpları yaşayabilmek mümkün olabilmektedir. Doğal denildiğinde aklınızda bazı düşünceler canlanabilir. Bunlardan bir tanesini mutlaka protein içeren besinlerin oluşturması gerekmektedir.
Sabah kahvaltıları için protein ağırlıklı bir beslenme biçimi idealdir. Haşlanmış yumurta yağsız peynir ve süt bir ya da iki dilim kepekli ekmek ile desteklendiğinde muhteşem bir kahvaltı oluşturabilir. Öğünlerin artırılması tok kalmak için uygulanan bir değişikliktir.
İdeal öğün sayısı hızlı kilo vermek isteyenler için 6’dır.

Meyve ve sebzeler kilo verme sürecinde önemli bir yere sahiptir. Doğal kelimesini en iyi tanımlayan beslenme biçimlerinden bir tanesidir meyve sebzeler. Mevsime göre taze meyve ve sebze tüketmek oldukça yararlıdır. Semizotu, ıspanak gerek vitamin açısından gerekse sağlık açısından oldukça faydalı besinlerdir. Elbette sadece yemek şeklinin değiştirilmesi kilo vermek için yeterli değildir. Spor başlıca etkendir. Sporsuz yapılan diyetlerin başarıya ulaşması oldukça zor olabilmektedir. Günde en az 20 dakikalık bir spor yapılması tavsiye edilmektedir. Yine aynı zamanda bol miktarda su içerek hızlı kilo verebilirsiniz.

14 Aralık 2012 Cuma

Nasıl Kilo Verilir ?

Doğru kilo verme temel yolu bilinçli bir şekilde beslenmektir. Bir çok besin çeşidini dengeli olarak tüketmediğimizden dolayı vücut isyan eder ve bazı bölgelerde genişleme yapar. Bu da bizim kilolu bedene sahip olmamızı sağlar. Sonuç olarak kilo verme döngüsünün içinde buluruz kendimizi ve genç yaştan başlayarak hayatımız boyunca peşimizi bırakmayan işkence haline dönüşür. O yüzden kilo vermek sağlıklı bir bedene sahip, aynı zamanda da estetik açıdanda hoş görünmektir.
Bir diyetisyenin kontrolüyle bilinçli olarak kilo vermesi gerektiğinin altını çiziyorlar.Tek tip diyetlere kesinlikle itibar etmeyin. Aslında son zamanlarda kişiye özel zayıflama programı kabul edilmektedir. Çünkü her bedenin alması gereken protein, vitaminler ve karbonhidratlar farlıdır. O kadar çok faktör var ki zayıflama gerçeğinde .
HAREKET ETMEK ŞART
Eğer yaşantımıza sağlıklı devam etmek istiyorsak kesinlikle  doğru beslenme ve düzenli olarak  egzersiz uygulamaları yapmamız şart. Kilo vermenin en kolay yolu hareket etmekten geçer.
Herkes kendi metabolizmasına uygun olanı seçmeli onlarca bedene göre onlarca zayıflama yöntemi mevcut.